Välj en sida

Några ord om oss

I hörnet av Spånga Kyrkväg/Sörgårdsvägen hittar du The Caledonian Inn. Puben och restaurangen är en träffpunkt som erbjuder genuin miljö, varierad och smakfull matsedel och allehanda spännande drycker, däribland unika ölsorter. Skotska mönster, säckpipor, gröna kullar, enastående slott och ändlösa golfbanor. Att kliva in på The Caledonian Inn försätter dig i en skotsk sinnesstämning. Restaurangens interiör är väl genomtänkt, både utseendemässigt och praktiskt. Man sitter bekvämt och omgivande accessoarer ger den rätta känslan. Det som gör oss unika är framförallt vårt enastående ölsortiment. Utöver det finns bl.a. vita och röda viner, drinkar av olika karaktär, cider, whiskey, shots och alkoholfria alternativ. Öl serverar vi på fat eller från flaska. Och vill du prova något riktigt spännande rekommenderar vi vårt sortiment av mikrobryggd öl. Välkommen in

 

Vi är stolta över vår hantering av öl och jobbar ständigt med att förändra och förbättra vårt öl sortiment. Vi på The Caledonian Inn har tillgång till utbildad ölsommelier och har sedan 7 år tillbaka gått igenom Staropramen Academy och är certifierade av Carlsberg för (perfect served)   Vi samarbetar med fler mikrobryggerier och öl distributörer för att komponera en varierad och genomtänkt smakupplevelse till våra gäster.

Vi på The Caledonian Inn vill förändrar vårt sortiment och utbud efter säsong och med det erbjuda det bästa urval av varor. Vi handlar mycket av våra produkter lokalt och under sommar säsongen erbjuder vi två uteserveringar med bords servering och parasoll.

 

 

The Caledonian Inn i Spånga är en av de inspelnings platserna för tv programmet Café BärsCafé Bärs är ett svenskt humorprogram från 2013, som sänds på kanal 5.

Programmet handlar om fyra Hammarby supportrar som samlas på en pub på Söder för att snacka om fotboll och öl, det förekommer också olika inslag i programmet så som ”Relationstips med Hasse Hansson”, där programledaren Jocke (Johan Pettersson) läser upp ett brev och Hasse Hansson besvarar en fråga som ofta handlar om relationsproblem. En återkommande hälsningsfras är ”tjääna” som samtliga fyra rollfigurer utbrister i början av varje program.